Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Barbora Aglerová předvedla pořádně vytuněný dekolt. Na tiskovou konferenci Miss Czech Republic oblékla sexy bílé šaty od sourozenců Ponerových, ze kterých se ven dralo její silikonové poprsí.

Barbora je stále ještě úřadující čtvrtou nejkrásnější Češkou. Krátce před odletem na světovou soutěž krásy Miss Grand si nechala vnady výrazně zvětšit.

Barbora bojuje s Crohnovou chorobou a coby náctiletá právě kvůli nemoci o poprsí přišla. Trápilo ji to natolik, že se po třech letech úvah rozhodla pro plastiku.

"V době dospívání jsem zhubla třináct kilo a přišla o veškerý tuk na těle včetně těch prsou. Lékaři nemohli dlouho zjistit, co mi je. Když jsem se pak začala léčit s Crohnovou chorobou, kila jsem postupně přibírala, ale prsa se mi nikdy nevrátila. Neměla jsem dobrý pocit. Dlouho jsem o operaci uvažovala a jsem šťastná, že jsem do toho šla," řekla Super.cz Aglerová.

Reklama

Další články

Načítám