Hlavní obsah
Článek

Už za měsíc odlétá Natálie Kočendová na světovou soutěž krásy Top Model of the World. Natálka před rokem a půl přišla v 6. měsíci těhotenství o miminko, a protože byla nastávající maminkou, nebylo jisté, zda bude moci někdy odletět na světovou soutěž, protože ty jsou většinou pro slečny svobodné a bezdětné. Taťána Makarenko ale pro ni soutěž krásy našla.

"Konečně příšla řada i na mě. A nebyl v tom žádný problém. Na tuto soutěž může dokonce i vdaná žena nebo maminka. Je to velké plus, protože i maminky jsou krásné," prozradila Super.cz Natálie, která na sobě před soutěží tvrdě maká.

"Chodím hlavně do fitka, abych vyladila postavu. Pracuju na angličtině. Příprava je v plném proudu. Mám dole 14 kilo, za rok. Rozhodně to nebylo zadarmo. Makala jsem. Jedeme si jedině pro výhru. Cítím se sebejistěji, angličtina je mnohem lepší, na tom jsem hodně zapracovala," usmívá se.

Soutěže krásy jsou známé tím, že mají účastnice řadu úprav. S čím jede bojovat Kočendová? "Já mám upravené prsa a rty. To je vše. Jinak jsem přírodní. Možná ještě pozměníme vlasy, zesvětlujeme. Je to v Egyptě, tak si myslím, že budu jedna z mála blondýnek," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám