Hlavní obsah
Článek

Bývalá hvězda primáckého seriálu Ošklivka Katka Lukáš Hejlík (44) se vrací na obrazovku v plné polní. Idol mnoha žen a dívek, o jehož odlišné sexuální orientaci se neustále vedou dohady, si totiž v novém seriálu Základka po boku Jiřího Langmajera (57), Tatjany Medvecké, Oldřicha Navrátila nebo Boba Klepla zahraje homosexuálního učitele. „Paradoxní je, že budu mít milostné scény s ženami,“ řekl Super.cz ve videu Hejlík.

„Jsem rád, že jsem si mohl zahrát učitele a zbavit se nálepky prince z Ošklivky. Té jsem se zbavil i tím, že můj učitel je homosexuál. Erotické scény mám s ženskejma. Přijdou coming-outy, že to nejde,“ směje se Lukáš, který by kvůli herecké profesi snesl leccos, ale líbat muže by se mu nechtělo. „To by pro mě bylo těžší. Nevím, jak bych do toho šel,“ přemýšlí.

Prima tímto seriálem jde do přímé konkurence s Novou, která chystá velkolepou ságu s názvem Gympl s Libuškou Šafránkovou v hlavní roli. I když jde v tomto případě o menší a levnější produkci, může se stát, že kdo dřív vyjde s formátem na obrazovku, ten si získá větší přízeň diváků. Sám Hejlík dostal nabídku i do Gymplu, nakonec dal ale předost spolupráci s Primou.

Točilo se za plného provozu skutečné základní školy. „Je to s jistou nadsázkou, což mě baví, zvlášť když jsem za gaye,“ říká Hejlík a jedním dechem přidává, že jeho pravá orientace zůstává většinová. „Neměl jsem problém fotit se pro gay magazín, nemám problém hrát gaye, ale sám jsem heterosexuál,“ uvedl charismatický herec na otevření ledové plochy v obchodním centru ve Štěrboholích. „Chtěl jsem s sebou vzít dceru Kláru, ale dnes bohužel nemohla. Do března, kdy tu plocha je, to ale stihneme,“ doufá.

Reklama

Další články

Načítám