Hlavní obsah
Článek

Ester Ledecká (26) na olympiádě opět pobláznila celý sportovní svět. Sportovní obojživelnice brala zlato na snowboardu, a ještě k tomu přidala skvělé páté místo na lyžích, když za sebou v superobřím slalomu nechala řadu vynikajících lyžařek.

Úspěšná sportovkyně si pečlivě střeží také svůj soukromý život, ale loni v říjnu na křtu knížky svého otce Janka Ledeckého (61) prozradila, že má přítele. Ani za nic ovšem neprozradila jeho jméno.

„Je to v podstatě někdo z mojí branže, jméno neprozradím, divíte se?“ řekla Blesku Ledecká. Nejedná se ale o žádného lyžaře, trenéra či fyzioterapeuta. Stejnou branží měla Ledecká na mysli, že jde o sportovce!

Robin Staněk prý chodí s Ester Ledeckou.

Podle Blesku je tím vyvoleným tenista Robin Staněk (27), 799. hráč žebříčku ATP, který loni v létě mimo jiné trávil dovolenou ve stejném letovisku jako Ester Ledecká. Sympaťák s vypracovanou postavou se ale nemusí bát, že by snad tatínek Ester Ledecké stál ve dveřích s brokovnicí a hlídal si, koho si domů přivede. Do partnerů totiž Ester nemluví. „Myslím, že je zatím v pohodě,“ řekla loni Super.cz Ledecká s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám