Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Popová královna se hejtů jen tak nezalekne. Navzdory kritice provokativních fotek, kterými v poslední době na sociální síti nešetří, se podělila o další sexy snímek, tentokrát selfie nahoře bez.

Sledující obdařila svůdným pohledem přímo do objektivu a holé poprsí zakryla vlasy. Většina fanoušků ji v komentářích zahrnula komplimenty, našli se ale i kritici.

„Vždyť už vůbec nevypadá jako ona. Kde je ta Madonna z osmdesátek, kterou jsem miloval?“ divil se jeden takový fanoušek. „Proč se snaží vypadat jako Kim Kardashian?“ ptal se jiný.

Selfie bezesporu prošlo retuší, fotografie bez filtrů byste ostatně na zpěvaččině profilu hledali marně. Kromě toho někteří Madonnu (65) prosili, aby se přestala předvádět polonahá.

S její nahotou mají fanoušci problém delší dobu a kritika přišla už i z řad celebrit. Utahoval si z ní například rapper 50 Cent, rapper Nelly zase nedávno konstatoval, že některé věci by měly zůstat zakryté.

Madonnina reakce? Další hanbatá fotka. Image provokatérky si drží zuby nehty a na názory druhých nejspíš z vysoka kašle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám