Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Boba Odenkirka (59) si můžete pamatovat jako právníka Saula Goodmana z Perníkového táty. Od roku 2015 je také hlavní hvězdou Volejte Saulovi, prequelu k Perníkovému tátovi. A právě při natáčení šesté řady ho loni v červenci postihla srdeční příhoda.

Pro New York Times oblíbený herec nyní promluvil o děsivých momentech, které také mohly být jeho posledními.

„Od roku 2018 vím, že mám v srdci nahromaděný plak,“ uvedl s tím, že byl u několika kardiologů, ti se ale neshodli na diagnóze, a tak herci radili vyčkat a zatím nedělat nic. Se srdcem prý žádné problémy až do kolapsu neměl," uvedl.

„Dodělali jsme zrovna scénu, točili jsme celý den, ale naštěstí jsem nešel do svého přívěsu, ale do odpočinkové zóny, kde jsem vždycky hrál video hry nebo jezdil na rotopedu. A prostě jsem zkolaboval. Kolegyně Rhea Seehorn říkala, že můj obličej okamžitě zešedivěl.

Seehorn a Patrick Fabian byli s Odenkirkem v době kolapsu a přivolali mediky, kteří byli na place nonstop. Ti dorazili s defibrilátorem a herce díky bohu oživili. „Puls mi nahodili až napotřetí,“ přiznal Odenkirk.

Boba odvezli do nemocnice v Albuquerque, kde následujícího rána podstoupil operativní zákrok. V září pak fanoušky na sociální síti ujistil, že je zase jako rybička a znovu natáčí. Poslední sérii Volejte Saulovi by měl Netflix uvést v první polovině roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám