Hlavní obsah
Článek

Závěr romantického pobytu v Paříži se Petru Havránkovi a Gabriele Gášpárové (23) nepodařil podle představ. Poslední večer se rozhodli natočit video před slavnou Eiffelovkou. Bohužel si jejich telefon vyhlédl zloděj.

"Chtěli jsme si v noci natočit video před Eiffelovkou, telefon jsme měli na stativu. Paříž je v noci celkem nebezpečná, je to známé, že tam jsou kapsáři. Jeden se pokusil si telefon i se stativem odvézt," řekl Super.cz Havránek.

"Projel kolem nás člověk na elektrické koloběžce, vzal při jízdě stativ a telefon a jel dál. Tušil jsem, že by se něco takového mohlo stát. V Paříži jsem několikrát byl, viděl jsem, jak někdo někomu vytrhl kabelku nebo foťák. Byl jsem pořád ve střehu. Když jsem ho viděl, jak se blíží ke stativu, už jsem startoval a vybíhal za ním. Dobře to dopadlo. Telefon mám zpátky," usmívá se Havránek.

Přiznává, že na pár ran došlo. "Sundal jsem ho z koloběžky a dostal trošku nasázeno. Pošolíchal jsem chlapce i koloběžku. Ale šlo mi hlavně o ten telefon. Týpek utekl pryč. To byl ten nejlepší scénář. Mohl tam mít kámoše, mohl mít nůž, cokoli. Člověk nikdy neví. Jsem rád, že utekl," dodal Havránek na premiéře filmu V létě ti řeknu, jak se mám, kam s Gabrielou jen pár hodin po návratu z Paříže vyrazili.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám