Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V drsné reality show Survivor se odehrálo obrovské drama. Soutěžící červeného týmu totiž v jednu chvíli najdou ležet na zemi fotbalistu Nathana Dzaba (26) a nikdo z nich neví, co se stalo. Ihned se mu snaží poskytnout první pomoc. Nathan totiž doslova padl k zemi vyčerpáním.

„Vyčerpání organismu vedlo k tomu, že Nathan upadl a utrpěl otřes mozku. Podstoupil několik lékařských vyšetření a bezprostřední nebezpečí mu nehrozí. To, jak se vyvine jeho účinkování v show, uvidí diváci v dalších epizodách,“ uvedla Nova.

Nejedná se ale o jen tak obyčejný kolaps. Podle Extra.cz totiž Dzaba nakonec ze Survivora musel odstoupit! Kvůli otřesu mozku mu lékaři nedoporučovali v show pokračovat.

Účastník nejrůznějších reality show se tak přidal k dalším celebritám, které ve hře o přežití předčasně skončily.

Zpěvák Vojta Drahokoupil se rozhodl dobrovolně ukončit svou účast kvůli problémům spojeným s duševním zdravím, problémy s kolenem vystavily stopku také pro slovenského zápasníka MMA a velkého favorita soutěže Gábora Borárose. Zápasník bude muset po svém návratu podstoupit operaci, a pokud by v Survivorovi pokračoval, hrozilo mu kvůli zranění předčasné ukončení kariéry.

Letošní ročník reality show Survivor tvoří dva kmeny, které proti sobě bojují. Červený kmen Mao, jenž se skládá ze známých tváří, a tým modrých Azua, v němž soutěžící zastupují tváře „z lidu“. Vítěz, který překoná všechna kola a zvládne drsné podmínky, si odnese domů výhru 2,5 milionu korun.

Reklama

Další články

Načítám