Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka a DJka Maya Jama (27) se toho rozhodně nebojí. Na udílení hudebních cen Brit Awards dorazila v odvážném modelu značky Mônot, který toho příliš nezakryl.

Vystavila tak na odiv holý pupík a poprsí v miniaturním topíku. Dekolt si během focení na červeném koberci musela poupravit, aby vše sedělo, jak má. A výsledek byl dokonalý, jak se můžete přesvědčit v naší galerii.

Maya se nedávno zasnoubila s basketbalistou Benem Simmonsem, bývalým partnerem Kendall Jenner, a tak se pochlubila i zásnubním prstenem. O zásnubách ale veřejně příliš nemluví.

Když se jí kolega Mo Gilligan, s nímž udílení cen moderovala, v přímém přenosu na prsten zeptal, schovala ruku a s hihňáním navrhla, aby raději pokračovali.

K zasnoubení mělo dojít během Vánoc, které strávila se sportovcem v jeho sídle v New Jersey. A šušká se, že za ním hodlá z Británie přesídlit natrvalo.

Reklama

Další články

Načítám