Hlavní obsah
Článek

Jedna Adele (35) vládne všem. Zpěvačka si ze včerejšího udílení hudebních cen Brit Awards odnesla domů hned tři ceny, včetně ocenění Umělec roku, které poprvé nebylo genderově rozděleno na kategorie Nejlepší sólová umělkyně a Nejlepší sólový umělec.

Ačkoliv je to velký úspěch, mnohem víc se nyní mluví o tom, jak to zpěvačce na červeném koberci slušelo, a především, jaký šperk se jí třpytil na prstě.

Vynesla nádhernou černou róbu z dílny Armani Privé s pouze decentním a velmi vkusným výstřihem a byla elegance sama. A přítomní si nemohli nevšimnout obřího diamantu na prsteníčku její levé ruky.

Zpěvačka je od začátku roku 2021 ve vztahu se sportovním manažerem Richem Paulem, a tak se okamžitě rozvířily spekulace, že ji požádal o ruku. O vztahu mluví Adele zřídka, ale pouze v dobrém.

S exmanželem Simonem Koneckim má pak ve střídavé péči devítiletého syna Angela. S Koneckim byla ve vztahu od roku 2011 a od roku 2018 byli manželé.

Smutek z rozchodu promítla Adele do své hudby a stejně jako v minulosti se jí to vyplatilo. Kromě ceny Umělec roku si odnesla také sošku za nejlepší píseň roku a nejlepší album.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám