Hlavní obsah
Článek

Titul královny krásy získaný v roce 2020 se rozhodla Karolína Kopíncová (26) využít k tomu, aby založila nadaci a prosadila se ve světě showbyznysu. Už studiem medií a žurnalistiky na Masarykově univerzitě v Brně, které zatím přerušila kvůli účasti ve světové soutěži krásy, nakročila do tohoto světa nakročila.

Na 184 cm vysokou rodačku z Vrbna pod Pradědem se nejen hezky dívá, ale příjemně se ji i poslouchá. Svůj kultivovaný mluvený projev by chtěla využít při moderování. „To, jak mluvím, je určitá deformace ze školy. Jsem si vědoma toho, že to ne vždy působí přirozeně. Mám to naučené ze školy,“ krčila rameny během rozhovoru na premiéře filmu V létě ti řeknu, jak se mám. „Je přede mnou ještě dlouhá cesta a mám se ještě co učit. Když se podívám na krásky, které moderují v televizi, tak si uvědomuji, že ta cesta bude ještě dlouhá.“

Co je tedy Karolínina vysněná pozice? „Hlavní zprávy. Zároveň by se mi líbilo mít vlastní diskuzní pořad. To je ale vývin. Tam by se mi líbilo, že tam mohu vložit i svůj pořad,“ říká Karolína Kopíncová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám