Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mahulena Bočanová je doslova v šoku z jednání televize Prima. Mahulena končí jako moderátorka pořadu Top Star. Způsob vyhazovu ji ale velmi nemile překvapil.

"Včera večer mě kontaktoval šéf firmy Real TV,  která pro Primu pořad připravuje, a sdělil mi, že je bohužel poslem špatných zpráv. Na Primě se rozhodli, že v Top Staru končím. Pan Richter mi řekl, že je mu to líto, protože s ním i s Petrem Lesákem jsme měli vždy výborné vztahy a že si příští týden dáme společný oběd," řekla nám Mahulena. Jediné, komu má co vyčítat, tak není Lesák a jeho společnost, ale televize, jejíž tváří díky pořadu byla.

"Čekám na to, jestli se někdo z Primy ozve. Mrzelo by mě, kdybych lidem z Primy nestála za to, aby zvedli telefon, domluvili si kafe a řekli mi, proč končím. Mají na to samozřejmě právo, ale po pěti letech vysoké sledovanosti Top Staru si myslím, že bych si vysvětlení snad zasloužila," řekla Super.cz Bočanová, která byla doslova v šoku a dlouho tomu nemohla uvěřit. "Třeba se ale ještě ozvou," věří stále ve slušné jednání.

"Svět se mi nehroutí, práce mám nad hlavu. Jen se mi bude stýskat po lidech, s kterými jsem pořad léta připravovala, zvykla jsem si na ně. Jsem ale nakonec ráda, že dostala šanci Gábina, protože ji mám ráda," dodala Bočanová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám