Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Influencerka a modelka Raissa Barbosa (31) je ambasadorkou oblíbené brazilské soutěže Miss BumBum. Se soutěží má bohaté zkušenosti, účastnila se jí v roce 2017 a umístila se na druhém místě. Od té doby obdivuje na Instagramu její zadeček už přes 4 miliony fanoušků.

Aby byla dobrou ambasadorkou, nedovolí si Raissa žádné rozptýlení. Dokonce zašla tak daleko, že až do soutěže hodlá žít v celibátu.

„Sexuální zdrženlivost jsem praktikovala i v minulosti. Chci se na 100 % soustředit na své projekty. Někdy se musíte něčeho vzdát, abyste mohli dělat něco jiného naplno. Proto jsem se rozhodla pro celibát,“ nechala se slyšet sexy Brazilka.

Zápis do soutěže probíhá od 7. února a letos se mohou zapsat i muži, kteří budou soutěžit o nejhezčí pánský zadek v kategorii Mister BumBum.

Finále soutěže se každoročně účastní 27 krásek reprezentujících všechny státy Brazílie. Ty se odborné porotě předvádějí v bikinách, vše samozřejmě pro charitativní účely. Po vzoru Brazílie si obdobu soutěže zorganizovaly i některé další státy, neberou to ovšem zdaleka tak vážně jako Brazilci.

Reklama

Další články

Načítám