Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderárka Kamila Moučková má ve svých třiaosmdesáti letech sice vějířky od smíchu kolem očí, ale ve tvářích nemá snad jedinou vrásku. Kdyby tvrdila, že jí je šedesát, spolkl by jí to každý i s navijákem. "To je tím, že neuznávám plastiky," tvrdila Super.cz Moučková. "Není to má zásluha, mohou za to geny," dodala.

"Možná mladě vypadám, ale také už se tak dobře necítím. Problémy mi dělají hlavně záda. Když jdu na delší vzdálenost, musím se po každých tři sta metrech zastavit a odpočinout si," odhalila zřejmě svůj jediný neduh.

"Důležité je mít dost energie," míní bývalá televizní hlasatelka a rozhlasová moderátorka, kterou charakterizuje už roky její kratičký účas z ocelově šedých vlasů. Moučková se stále tváří velmi spokojeně, její život ale nebyl jednoduchý. Byla dvakrát rozvedená, poslední partner Jiří Zahajský ji opustil před dvaceti lety kvůli Janě Brejchové a od té doby už si nového životního druha nenašla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám