Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Idol dívenek ze SuperStar Jan Bendig (30) se rozhodně neztratil. Kromě muziky má našlápnuto i na kariéru herce, přestože nemá žádné herecké vzdělání. Sice má za sebou první ročník konzervatoře muzikálového herectví, ale tenhle obor vzdal. "Nebavilo mě to, přestoupil jsem na popový zpěv," svěřil Super.cz. "Ale od mala jsem byl takový třídní klaun," smál se.

V herectví mu to ale nebrání a už za pár dní se v kinech objeví už druhý film, v němž si zahrál. "První příležitost jsem dostal od Tomáše Magnuska ve filmu Bastardi. To byla ale menší role. Teď hraji partnera Sandry Novákové ve filmu Školní výlet od stejného režiséra. Nechci se chlubit, ale kolegové mě docela chválili," vyprávěl na představení filmu a videoklipu s ústřední písní, v níž si také zazpíval.

"Mám další nabídku do filmu, který se jmenuje Black and White a také by to měla být jedna z hlavních rolí," pochlubil se Honza. V muzice o něm v poslední době slyšet nebylo, ale prý se to změní.

"Mám nový management a věřím, že se to změní. Konečně se mi daří. V únoru se objeví můj nový videoklip, který se jmenuje Sweet Seventeen, kde zpívám o posledních sedmnáctinách, než budu dospělý. A pak mi vychází deska, která vyjde v březnu," vypočítal zpěvák. V muzikálech ho ale neuvidíme. "Měl jsem pár nabídek, ale nechtěl jsem," uzavřel Bendig.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám