Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jakub a Tereza bydlí v Nové Vsi pod Pleší a vychovávají dvouletá dvojčata Nikolku a Kristýnku. Na rodičovské dovolené je tady otec. Z Mikulova pak jsou Zdenek s Adrianou a jejich děti Katka (14), Natálie (11), Šimon (9) a Matouš (4). Právě tyto dvě rodiny se setkají v dalším díle Výměny manželek. Velkým tématem budou finance.

Adriana v náhradní rodině dostane pouhých padesát korun na den, s nimiž musí vyjít. To se jí bohužel nepodaří.

V průběhu desetidenní výměny proto poprosí produkci, jestli by mohla napsat manželovi, aby jí poslal tisícovku. Peněženku měla prázdnou a neměla z čeho nakoupit jídlo. „Princezny se rozjedly a mně je líto jim to nedat,“ uvedla.

Ještě předtím ale našla charitativní organizaci, kterou se rozhodla oslovit s prosbou o pomoc. „Doufám, že se Terezka neurazí, já to dělám pro ty princezny.“

Dvojčatům podle Adriany chyběly třeba letní botičky, docházel sunar. „Nevím, za co to chtějí koupit, když mají padesátikorunový rozpočet na den,“ posteskla si.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám