Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka a porotkyně v britském Talentu Amanda Holden si pěkně vystřelila ze svého kolegy Simona Cowella. Proslulý kruťas talentových soutěží se už podruhé vysekal na elektrokole a tentokrát to odnesla ruka. Se sádrou tak nyní natáčí nový ročník oblíbeného pořadu.

Amanda mu jako dárek pořídila dětská balanční kolečka, aby se mu už žádná nehoda nestala. Z fotek, které umístila na Instagram, je vidět, že měl Simon vyloženě radost. „Tak jsem mu koupila balanční kolečka. Měl radost,“ napsala k fotkám Holden, a to ještě před setkáním vtipkovala, že se mu pokusí vnutit nějaký kurz jízdy na kole.

Dva roky zpátky si Simon poranil při pádu na elektrokole páteř, tentokrát prý podle zdrojů deníku The Sun nezvládl ostrou zatáčku a mokrou vozovku a spadl na bok, takže si zlomil ruku.

Z nehody v Londýně si prý moc nepamatuje, ale nechtělo se mu čelit otázkám svého sedmiletého syna Erica, který se ho prý neustále ptá, proč nenosí helmu.

„Byl jsem sám jako malý kluk, který se bál jít domů, protože udělal něco špatného. A přesně tak to bylo, dostal jsem vyhubováno: Táto, proč jsi zase neměl helmu? Dobře, dostal jsem svou lekci,“ okomentoval v ITV News svůj poslední pád Simon.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám