Hlavní obsah
Článek

Někteří hollywoodští herci udělají pro roli cokoliv. Dokonce jsou ochotni zhubnout nebo přibrat. Úctyhodnou fyzickou transformací prosluli například Jared Leto, Joaquin Phoenix či Christian Bale. Jsou ale i takoví, kteří hubnout nebo tloustnout kvůli rolím odmítají. Podívejte se, kteří to jsou.

Robert Pattinson

Čekáte, že bude nový Batman pořádný svalovec? Tak čekejte dál. Jeho představitel Robert Pattinson (37) totiž rozhodně není příznivcem posilovny a dal jasně najevo, že v ní kvůli roli Batmana nehodlá trávit čas. Nechal se slyšet, že v 70. letech by to po něm nikdo nechtěl a Batman stejně nemá být obrovský.

Florence Pugh

Pattinson není jediným “superhrdinou“, který odmítl hubnout a formovat figuru. Florence Pugh (26) si zahrála Yelenu v marvelovce Black Widow. Než na roli kývla, ujistila se, že nebude muset podstoupit fyzickou proměnu. V začátcích kariéry ji nutili do hubnutí, a dokonce kvůli tomu zvažovala, že s hraním sekne. Na to naštěstí nedošlo a Florence se podařilo dostát svým zásadám.

Margot Robbie

Margot Robbie (33) pivo nezakážete. Když se vrhla do natáčení Tarzana, tvůrci po ní chtěli, aby zhubla, přestože už tak byla jako proutek. A protože se točilo v Anglii a Margot se těšila na tamní barovou scénu, nehodlala se uchýlit k dietám. Navíc argumentovala tím, že by její postava Jane stejně neměla být až tak hubená.

Jennifer Lawrence

I Jennifer Lawrence (33) naznačovali, že by měla před natáčením Hunger Games shodit pár kil. Už tak štíhlé herečce ale nepřišlo správné, aby dětská hrdinka byla nezdravě hubená. Dala jasně najevo, že jestli má ona hrát Katniss Everdeen, bude vypadat jako normální holka.

Sofia Vergara

Ať jí vypíšou šek na jakoukoliv částku, žádná nebude dostatečně vysoká, aby přiměla Sofii Vergaru (51) k hubnutí. Sofia byla svého času nejlépe placenou seriálovou herečkou, a je tak celkem v balíku. O pověstné křivky ale přijít nehodlá, i kdyby byla nabídka sebelepší. Že nebude držet diety, se rozhodla už v začátcích své kariéry, a přišla kvůli tomu o pár nabídek. Názor ale nezměnila a dnes si podmínky diktuje spíš ona.

Tom Hanks

Ačkoliv prošel pozoruhodnou proměnou kvůli Trosečníkovi, zavázal se Tom Hanks (67), že už to nikdy neudělá. Herec totiž trpí cukrovkou 2. typu, a tak si drastické a náhlé výkyvy váhy nemůže dovolit. Raději zůstane u diety pro diabetiky a s tělesnou hmotností už nebude experimentovat.

Reklama

Další články

Načítám