Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na Štědrý den Lucie Šafářová (37) světu oznámila, že s manželem Tomášem Plekancem (41) čeká druhé dítě. Během rozhovoru u příležitosti zahájení provozu Olympijského festivalu v Brně se téma točilo právě okolo radostné události.

Zajímali jsme se o to, jestli Lucie a Tomáš naplánovali narození miminka právě na toto klidové období zpomalené pandemií. „Miminko jsme určitě chtěli, ale miminko moc naplánovat nejde,“ usmívala se bývalá tenisová profesionálka.

Druhý potomek by se měl slavnému sportovnímu pár narodit v květnu. Lucie nám prozradila i pohlaví děťátka, které nosí pod srdcem. „Bude to chlapeček a Býk. Jméno ještě nevíme, to se teprve řeší,“ řekla Super.cz.

Že by čekala dvojčata, Lucie vyloučila. „Ne, to bych se asi zastřelila,“ smála se blondýnka a jedním dechem dodala: „Těšíme se na chlapečka, je to jasnej kluk a je tam jeden, sám.“

Začátek druhého těhotenství nebyl pro Lucii procházkou růžovou zahradou, trpěla nevolnostmi. Na Olympijském festivalu ale bylo evidentní, že už je jí fyzicky mnohem lépe.

Zároveň svěřila, že jejich rodina bude po narození syna kompletní. „Čtyři děti stačí. Už nechci být nikdy těhotná,“ uzavřela přesvědčivě a se smíchem v hlase Lucie Plekanec Šafářová.

Tomáš Plekanec má z předchozího manželství s Lucií Vondráčkovou syny Matyáše a Adama, s Lucií Šafářovou mají dceru Leontýnku.

Reklama

Další články

Načítám