Hlavní obsah
Článek

Loni strávila Lucie „Lucca“ Dvořáková (45) více jak měsíc v Kostarice. Dýdžejka chtěla se svými syny Michalem a Františkem uniknout lockdownu a veškerým omezením, které panovaly v Česku.

Letos obdobný scénář nezopakovala. „Bohužel jsem stále tady. Děti jezdí na snowboardu a já s nimi trávím čas na českých horách,“ nechala se Lucca slyšet během plavby s kolegyněmi z pánského časopisu Playboy. Zároveň přiznala, že by sníh raději vyměnila za horký písek: „Kdyby jezdili na surfu, tak by to pro mě bylo lepší.“

Několikatýdenní dovolená se neopakuje také kvůli školní docházce synů Michala a Františka, které má hudebnice se zakládajícím členem kapely Lucie Michalem Dvořákem.

„Děti chodí do školy. Pokud bychom odjeli na delší dobu, tak bychom se tam s nimi museli učit. Není to ideální. Lepší, když je učí paní učitelky, které na to mají vzdělání,“ říká Lucca, která se nám v rozhovoru přiznala, že na studijních výsledcích jejich dětí se změna školní docházky podepsala.

„Projevilo se to negativně. Jeden málem propadl z němčiny. Ten druhý musel dohánět násobilku. Bohužel,“ krčí rameny Lucca.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám