Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Reality show Survivor provázejí od samého začátku neustálé komplikace. Hned v lednu se posunulo natáčení kvůli covidu a krátce po začátku ze soutěže odstoupil zpěvák Vojta Drahokoupil (28). Ten se rozhodl dobrovolně ukončit svou účast kvůli problémům spojeným s duševním zdravím.

Nyní odchází ze soutěže i slovenský MMA zápasník Gábor Boráros (29). S informací přišel jako první server Expres.cz, který uvádí, že šlo o rozhodnutí samotného aktéra. Údajně jsou za tím zdravotní problémy.

Oslovili jsme televizi Nova, která nám k tomu řekla: "Survivor patří mezi nejdrsnější reality show světa a její příprava i realizace s sebou přirozeně přinášejí i celou řadu očekávatelných i jiných změn."

Letošní ročník reality show Survivor tvoří dva kmeny, které proti sobě bojují. Červený kmen Mao, jenž se skládá ze známých tváří, a tým modrých Azua, v němž soutěžící zastupují tváře „z lidu“. Vítěz, který překoná všechna kola a zvládne drsné podmínky, si odnese domů výhru 2,5 milionu korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám