Hlavní obsah
Článek

Modelka Amanda Nicole (27) má velmi kuriózní sexuální zážitky, jen co je pravda. Už v minulosti přiznala, že si při sexu málem zničila implantáty v pozadí, nyní se podělila o ještě zajímavější historku. A sice, že její pětihodinové radovánky dopadly pro partnera neslavně.

„Souložili jsme pět hodin v kuse, bez přestávky,“ rozpovídala se Amanda v podcastu Michaela Sartaina.

Když si konečně dali pauzu, dotyčný jí přiznal, že před akcí slupnul zázračnou modrou pilulku, aby vydržel. Měl nicméně bolesti, a tak se rozhodli, že si dopřejí trochu odpočinku.

„Vzbudil mě asi o dvě hodiny později s tím, že asi musíme jet na pohotovost. Jela jsem tam s ním, protože byl v hrozných bolestech. Vypadalo to, jako by mu měl explodovat penis. Byl oteklý a úplně fialový,“ popsala děsivý zážitek.

„Bylo to navíc dost trapné. Přijdete do čekárny na pohotovosti, všichni koukají, a tohle se nedá moc schovat,“ dodala.

Partnerovi sice lékaři podali léky na bolest, ale když erekce neustupovala, museli mu injekcí vytáhnout krev z penisu.

Ačkoliv to byl jejich první sex a situace se nevyvinula nejlépe, Amanda randila s chlapíkem další tři roky. Muž se později přiznal, že si nevzal zázračnou modrou pilulku, ale injekčně si aplikoval do penisu látku na obdobné bázi, která ještě nebyla ani na trhu.

Když to Amanda zjistila, překvapivě chtěla po partnerovi, aby to udělal znovu. A netrvalo dlouho a skončili na pohotovosti zase. „U nás na ambulanci už ho znají. Když se objeví uprostřed noci, vědí přesně, která bije,“ dodala se smíchem modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám