Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Barbie Ferreira (25) boduje v seriálu Euforie jako plnoštíhlá Kat Hernandez. A se svou postavou má herečka i něco společného. Stejně jako Kat měla totiž i Barbie problémy přijmout své tělo, jaké je.

„Myslím, že větší těla nefrčí dnes tolik jako dřív, což je podle mě škoda,“ nechala se slyšet Ferreira. „Ale spíš je to o tom, že všichni bojujeme s tím, abychom se měli rádi. Myslím, že to je problém všech mladých lidí,“ dodala.

Barbie je od 16 let také modelkou a kolegyně z oboru ji často chválí za odvahu. To herečku ale příliš nebere.

„Nepřijde mi nijak radikální, že si vezmu krátké triko. Jsou to takové dvojsmyslné komplimenty, které slýchávám pořád,“ myslí si.

Přiznala také, že navzdory neomezeným zdrojům má stále často problém najít oblečení, které by jí padlo. A s tím má zkušenosti i jako modelka. Uvítala by, kdyby značky rozšířily škály velikostí a byly více diverzní.

„Vždycky si říkám, kdyby měly tyhle šaty v mojí velikosti, mohla bych toho dělat víc,“ dodala k věci s tím, že na téma klidně uspořádá seminář, aby výrobce vzdělala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám