Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Josef Vágner (33) v září loňského roku prodělal operaci křížového vazu v koleni. Dva měsíce po ní už konečně mohl odhodit berle. K práci se ale stále nevrátil naplno. Až nyní. Ani tak se nesmí věnovat veškerému pohybu, na který byl zvyklý.

„Jsem ještě v procesu rekonvalescence, potrvá to, než budu v kondici. Mám zakázáno vyskakovat, dělat impulzivní pohyby a náročné sporty. Chodím stále na rehabilitace, plavat a jezdím na kole, abych byl co nejdřív zpět,“ svěřil Super.cz zpěvák a herec, který se vrací na jeviště.

V představení z hitů Waldemara Matušky Láska nebeská se naposled objevil loni v létě. „Moc se těším, zahrál jsem si ho jen jednou v červnu loňského roku, a to pro zdravotníky. Průběžně jsem se s kolegy potkával, takže doufám, že představení zvládnu. Všechny písně Waldemara Matušky jsou však tak známé, že i kdyby mi vynechala paměť, tak si jsem jistý, že diváci by mě v tom nenechali a určitě poradí,“ dodal zpěvák, který se vedle práce naplno věnuje rodině.

„Manželka chodí na pár hodin do práce, takže jsem tak zčásti na mateřské, jsem s dcerami každé dopoledne a moc si to užívám,“ řekl nám Josef Vágner.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám