Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Daniel Hůlka (55), který nyní zkouší muzikál Bídníci, v němž hraje roli Javerta, se rozpovídal o tom, proč mu zatím nevyšel ani jeden vztah. To budete koukat.

Dan Hůlka říká, že nedokáže vystát, když ho někdo zradí. „To neodpouštím ani kamarádům, ani partnerkám. A můžu mít toho člověka opravdu hodně rád, ale když se ukáže, že udělal nějakou křivárnu, něco se ve mně zlomí a úplně ho vymažu,“ řekl zpěvák v rozhovoru pro magazín Story.

Přitom jak přiznal, i on sám se občas dopustí nějakého toho podrazu. Zvlášť co se týče věrnosti. Jak ale dodává, nejen nevěra ze strany jeho partnerky, ale i ta jeho je pro něj důvod k ukončení vztahu. Proč? Začne totiž žárlit! „I moje nevěra znamená obvykle konec vztahu, protože když to udělám, začnu v duchu rčení „podle sebe soudím tebe“ nepříčetně žárlit. Takže jsem-li nevěrný já, stejně tím ten vztah zničím, aniž by se třeba dotyčná partnerka o mojí nevěře dozvěděla,“ přiznal.

Uvidíme, zda Daniel Hůlka konečně narazí na takovou ženu, která ho udělá šťastným a on se nebude muset sžírat žárlivostí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám