Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a rapperka Sharlota (27) miluje extravagantní modely a dokázala to i na tiskové konferenci soutěže krásy Miss Czech Republic. Vyrazila v zářivých stříbrných kalhotách, které doplnila podprsenkou ze stejné látky. I když dorazila v kožichu, kvůli nefungující klimatizaci ho rychle odhodila.

"Je to první věc, která na mě vykoukla ve skříni. Měla jsem netflixový den, vstala jsem od televize a zase se tam vrátím. Mám většinou tyto modely na začátku a ty normální až hodně daleko," řekla Super.cz Sharlota, která model doplnila parukou tmavých dlouhých vlasů.

"Nechtěla jsem si mýt vlasy," směje se. "Paruka je jistota. Navíc je fajn se měnit. Je fajn si zkoušet různé barvy, střihy. Třeba už vím, že takhle tmavé vlasy bych mít nechtěla. To už ne. Změna na chvíli je fajn, ale do tmavé už nepůjdu," prozrazuje zpěvačka.

Modely volí podle nálady. Na začátku roku prý úplně pozitivní nebývá. "Na začátku roku, v lednu je to složitější. Nejsem ve své kůži, je to v duchu deprese. Ale mám štěstí, že jsem splachovací. Za chvíli mě něco nadchne a budu zase úplně jiná," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám