Hlavní obsah
Článek

Důležité pracovní setkání. Poslední minuty utkání. To jsou situace, kdy nechcete, aby se internet zasekl. Jak to ale zařídit? Jistotu stabilního a rychlého internetu za každého počasí nabízí 5G internet na doma. Nezklame a jede za všech situací.

Moderní doba i koronavirová situace klade stále větší nároky na internet a připojení. Rychlejší, stabilnější, výkonnější, ale i chytřejší. Zkrátka lepší. Potřebujete, aby internet fungoval, i když venku padají trakaře. Přestože spojit všechny nároky do jednoho řešení nebyl vůbec jednoduchý úkol, někomu se to přeci jen povedlo. Na scénu přichází internet, který funguje na síti páté generace. A s ním i první 5G modem na českém trhu – O2 5G Box, který řeší nejčastější důvody, proč je váš internet pomalý.

Foto: O2 Czech Republic a.s.
O2 5G Box hravě pokryje celou domácnost.

Počasí? Bez problému

Venku prší, že by psa nevyhnal. Hustá záclona deště někdy zhoršuje kvalitu připojení, ale ne, když máte 5G internet od O2. Ten je totiž připojený přímo k páteřní síti, která pevně drží vysoké standardy. Díky této síti se datový přenos nezpomaluje a jede za jakýchkoliv podmínek. Nebojte se bouřek. Stabilní připojení vás podrží, i když se počasí staví na hlavu. Kroupy, mlha ani hustý déšť nejsou žádnou překážkou pro 5G internet od O2.

Foto: O2 Czech Republic a.s.
5G internet od O2 je zárukou rychlosti, kvality, ale i zabezpečení.

Více Wi-Fi v okolí? Nevadí

Stává se, že váš internet zpomaluje, když se sousedé připojí ke své Wi-Fi? Odpovědí na tenhle problém je opět 5G internet od O2, který má vlastní frekvenční pásmo. Připojit se na síť můžete prostřednictvím nového O2 5G Boxu, který v sobě spojuje jednoduchý čistý design a výkonnost. Jiné Wi-Fi signály tak neruší připojení, které jede hladce jak po másle. O2 5G Box navíc pokryje díky nejmodernějšímu standardu Wi-Fi 6 silným signálem byty i domy, ve kterých mají starší zařízení problém s dosahem.

Vrtání a komplikace? Vůbec

Rozčiluje vás čekání na technika nebo nesmyslné antény či vrtání? Tomu už odmávalo. Instalaci elegantního O2 5G Boxu zvládne zkrátka každý. Nechte si modem doručit kurýrem až domů, vybalte, zastrčte do zásuvky, postavte na parapet a tadá! Můžete surfovat na nejmodernější 5G síti.

Foto: O2 Czech Republic a.s.
O2 5G Boxu v sobě snoubí jednoduchý čistý design a výkonnost.

Další a další mouchy, na které O2 nezapomnělo

5G internet od O2 je zárukou rychlosti, kvality, ale i zabezpečení. Operátor totiž zajišťuje nepřetržité hlídání a monitorování celé sítě. Díky tomu předchází technickým problémům dříve, než k výpadku vůbec dojde. U O2 jste navíc připojeni přímo k nejrychlejší páteřní síti v Česku stejně jako jejich datová centra, což zaručuje rychlejší načítání obsahu z nejvyhledávanějších webů, jako jsou Google nebo Facebook.

Stabilita internetu je základ moderní domácnosti. Naskočte na vlnu 5G a vychytejte všechny mouchy, která váš internet brzdily. Ověřte si rychlost a dostupnost připojení na vaší adrese na stránkách www.zrychlujeme.cz.

Další články

Načítám