Hlavní obsah
Článek

Není tajemstvím, že spolu hvězdy Sexu ve městě Sarah Jessica Parker (59) a Kim Cattrall (65) příliš nevycházely. Kvůli sporům se představitelka Samanthy odmítla vrátit do pokračování s názvem A jak to bylo dál. První série tak vznikla bez diváky oblíbené postavy, navzdory jejich hlasitým protestům.

HBO uvedlo poslední díl první série a zatím se pouze spekuluje, jestli se bude točit dál. Představitelky Carrie se nyní zeptali, jestli si přeje, aby se k případnému pokračování Kim připojila.

„Nemyslím si, že by to dělalo dobrotu. Myslím, že z její strany je prostě příliš mnoho pocitů, které sdílela veřejně,“ překvapila v rozhovoru pro Variety.

„Nešli jsme s tím za ní. Poté, co odmítla film a nedohodla se se studii, museli jsme respektovat její přání. A ta se zase neshodovala s tím, co jsme chtěli my,“ dodala k věci.

Dodala, že Samantha, tedy postava Kim, nikam nezmizela a zvládli ji do seriálu zakomponovat elegantně a s úctou.

Léta se spekulovalo, že jsou Parker s Cattrall na nože. To se v podstatě potvrdilo v roce 2018, když Sarah Jessica na sociální síti kondolovala Kim po úmrtí jejího bratra a Cattrall se do ní pustila, ať si falešné projevy úcty nechá, protože nikdy nebyly kamarádky.

Reklama

Další články

Načítám