Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Skotský herec James McAvoy (42) se tajně oženil. Herec konečně potvrdil sňatek s osobní asistentkou a dlouholetou partnerku Lisou Liberati (42). O svatbě se spekuluje už od roku 2019, herec však o věci do tohoto týdne zarytě mlčel.

Sňatek přiznal listu The Guardian s tím, že ho uzavřeli nedávno. S Liberati je ve vztahu od roku 2016, poznali se při natáčení hororu Rozpolcený, v němž ztvárnil hlavní roli a Lisa dělala produkční asistentku.

V té době byl herec ještě ženatý s Anne-Marie Duff, ale byli odloučeni. Rozvedli se po 10 letech manželství a mají spolu syna Brendana (11).

Lisa je Američanka a pochází z Filadelfie, kde je McAvoy prý už jako doma. Od roku 2020 ale společně žijí v Londýně. Zvěsti o tom, že se vzali, začaly kolovat, když se v roce 2019 režisér a hercův blízký přítel Jamie Lloyd prořekl, že McAvoy mluví o Liberati jako o manželce.

McAvoye si můžete pamatovat z řady snímků. Kromě X-Menů se blýsknul také v Letopisech Narnie, akčňáku Wanted s Angelinou Jolie nebo hororu To Kapitola 2 a dalších. Loni jste ho mohli zaznamenat v dramatu My Son nebo v seriálu Jeho temné esence. Kromě toho se o něm průběžně spekuluje jako o příštím agentovi 007.

Reklama

Další články

Načítám