Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ona svou kariéru odstartovala v roce 2016, když zvítězila v soutěži Dívka roku. On byl relativně úspěšným modelem. Větší popularity se Gabriela Gášpárová (23) a Petr Havránek dočkali až díky účasti v reality show Love Island.

Show o vztazích mladých lidí, kterou vysílala Nova, neměla být posledním televizním projektem, ve kterém se objevili. Prima chtěla pohledného modela ve svém pořadu o přežití Survivor Česko & Slovensko.

„Petra oslovili, aby jel na Survivor. Má ale zdravotní problémy se zády, a tak se nemohl zúčastnit. Moc ho to mrzí, protože tam chtěl odjet. Mě do této show neoslovili, ani do ničeho dalšího,“ krčila rameny Gášpárová.

Čím se aktuálně kráska živí, když nepůsobí v žádném televizním projektu? „Momentálně se nejvíc věnuji influencerství a živí mě to. Jsem za to ráda, protože mě to baví. Práce je mým koníčkem,“ říká Gabriela, která by ráda prorazila i v dalších profesích. „Ráda bych se uplatnila v moderování, herectví a modelingu. To mě moc baví.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám