Hlavní obsah
Článek

Lucie Šilhánová je zpět v pracovním procesu. Čtyři roky po porodu dcery Johanky se vrátila k práci v rádiu, také moderuje sportovně-společenský podcast webu Novinky.cz Dobojováno a je jednou z moderátorek pořadu Ledový Peking, mapujícího aktuální dění na zimní olympiádě.

Novinky z Pekingu sledujte od 3. do 20. února každý den od 13 hodin na Sport.cz.

"V podcastu Dobojováno zpovídám legendy českého sportu. A u sportu zůstávám i v dalším projektu. Tři týdny nyní budu moderovat olympijské studio, společný projekt serverů Novinky.cz a Sport.cz. Začínám v sobotu. Bude to živě, každý den, budeme se propojovat i s olympioniky v Pekingu. Myslím, že to bude hodně zajímavé," říká Šilhánová.

Od ledna Lucie moderuje také ranní zpravodajství na Frekvenci 1. Protože však bydlí za Prahou a cesta do rádia trvá hodinu, vstávání je pro ni náročnější.

"Vstávám ve čtyři ráno, vyjíždím o dost dřív nejen kvůli delší cestě, ale i příprava na vysílání mi zabírá hodně času. V práci musím být po páté," řekla Super.cz Šilhánová.

Dcera již chodí do školky, i proto se mohla Lucie vrátit do práce.

"Zvládám to skloubit, ve všem mi v rádiu vyšli vstříc, v 99 procentech případů pracuju jen od pondělí do středy. Končím v 10 ráno, ve 12 vyzvedávám malou ve školce a užívám si s ní," upřesnila moderátorka.

Mateřskou roli si Lucka užívá. "Už dva roky je to neuvěřitelný parťák. Je úžasná," usmívá se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám