Hlavní obsah
Článek

Je to dva roky, co Bohouše Josefa odvezli z divadla rovnou do nemocnice. Zpěvák na konci ledna 2020 zkolaboval na jevišti. Muzikant následně podstoupil v IKEM operaci srdce, konkrétně bypass. Dnes se zpěvákovi daří naprosto skvěle a plný energie slaví své 60. narozeniny.

Ty ale nebudou v duchu bujarých oslav. „S Alenkou máme takovou tradici, že v den narozenin slavíme pouze spolu,“ svěřil se Super.cz zpěvák, který hodlá trávit narozeninový den pouze se svou manželkou. „Vymyslíme si nějaký zážitkový výlet s dobrým obědem, ať máme na co vzpomínat,“ řekl Bohouš Josef, který nepřijde ani o narozeninový dort.

„Alenka vždy upeče narozeninový dort o den dříve, abychom si ho mohli dát k dopolední kávě. Oslavu s celou rodinou plánujeme na jaro, až bude teplo, abychom mohli posedět a grilovat na zahradě,“ plánuje zpěvák, který už se také těší na své publikum.

A to nejen na koncertech, ale i na jevišti. V Divadle Broadway, kde vystupuje již dlouhých 18 let, pravidelně hraje v muzikálech Muž se železnou maskou, Kleopatra nebo Kat Mydlář.

Reklama

Další články

Načítám