Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tahle moskevská pohřební služba má ale odvahu. Na své služby totiž láká ve videu, kde se v rakvi nakrucují dívky v prádle.

„Máme kvalifikované pracovníky, kteří se ujmou organizace vašich pohřbů zodpovědně, a to od papírování až po samotný obřad,“ píše firma Horonim u skandálního videa, které najdete níže.

Mladé dámy v sexy prádle pózují u rakve, ale i v ní, a přitom špulí do kamery střídavě své poprsí i pozadí ve vykrojených kalhotkách.

Video už za pár týdnů nasbíralo stovky tisíc zhlédnutí jak na Instagramu, tak i na TikToku. Ač si na jedné ze sociálních sítí vypnuli komentáře, na druhé se jim to nepodařilo, a tak od lidí dostali i zpětnou vazbu.

„To je otřesné, zbláznili jste se,“ psal jeden a další se přidal slovy: „Není tohle rouhání? Myslím si, že ano.“

„Proč bychom potřebovali obnažené ženy, aby nám propagovaly něco tak osobního a ponurého?“ ptal se jiný komentář. „Je to horor, že lidé ztrácí veškeré zábrany. Svět se zbláznil,“ napsal další.

Kampaň podle informací New York Post vytvořil devětadvacetiletý manažer sociálních sítí Albert Mazzafarov. Vlastníkem společnosti je Vasily Lukovnikov, který je bývalým vojenským důstojníkem.

Není známo, zda bude mít společnost problémy se zákonem, ale kupříkladu ruská influencerka Polina Murugina byla letos obviněna za urážku věřících za nahou fotku před jedním z moskevských kostelů. Hrozí jí rok za mřížemi, nebo desetitisícová pokuta.

Související témata:
Rouhání

Reklama

Další články

Načítám