Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moc příležitostí vyrazit do společnosti a blýsknout se na červeném koberci v poslední době není. Bára Mottlová (37) tak uvedení nového snímku Mimořádná událost rozhodně nepodcenila. Na premiéře filmu sexy herečka a modelka zářila tak, že zastínila i hlavní hvězdy.

„Jsem ráda, že jsem po čase mohla být zase za dámu. Po dlouhé době jsem si českou premiéru filmu moc užila. Film je ohromně vtipný. Havelka umí brilantně vystihnout rysy české povahy. Ve filmu je pár absurdit, které fakt pobaví,“ svěřila se Super.cz Mottlová, která se na premiéru, která je inspirovaná skutečným příběhem z Českomoravské vrchoviny, kde před třemi roky ujel strojvůdci vlak i s cestujícími, oblékla stylově.

„Šaty v barvě průvodčího. Připravovala jsem se sama a zalovila doma v šatníku,“ dodala herečka a modelka, která na červeném koberci jen zářila. Z přítomných hvězd zvolila rozhodně nejodvážnější model, v ramínkových šatech předvedla nejen odhalená záda, ale dala nahlédnout také do výstřihu, což se v únorovém chladném počasí cení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám