Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ředitelka Miss Czech Republic Taťána Makarenko (34) představila dvacítku nejkrásnějších dívek Česka a rovnou dvě poslala domů. Každý týden nyní bude dvě krásky vyřazovat a v březnu představí TOP 10 dívek, které se utkají o titul královny krásy.

"První vyřazování bylo nejtěžší. Bylo to před zraky partnerů, médií. Ale je to soutěž, dívky věděly, do čeho jdou. Doufám, že to berou statečně. I dvacítka je super. Přihlásilo se více než dva tisíce dívek. Je to velký úspěch," řekla Super.cz Makarenko.

Na tiskové konferenci zářila v sexy červených šatech Elisabetty Franchi. "Jsem ráda středem pozornosti, myslím si, že takové šaty umím nosit. Mám ráda výrazné modely na takové akce. Cítím se v nich dobře," usmívá se Taťána.

Prozradila, že v posledních měsících není v takové formě jako dříve. "Kila nahoře jsou hlavně v prsou a v oblasti bříška. Sama to cítím. Nestíhám cvičit, mám toho hodně. Štve mě to, ale už mi není třicet, modeling nechávám mladším dívkám. Určitě chci zamakat, spíš jde o to, jestli před soustředěním na Zanzibaru, nebo po něm. Před by to bylo lepší," dodala s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám