Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou z prvních potvrzených světových hvězd Plesu v Opeře bude jeden z nejvlivnějších klenotníků světa Roberto Coin. Podle našich informací dorazí legenda světového šperkařství 25. února do Státní opery v doprovodu své krásné manželky Pilar a ve VIP loži by mu mohla dělat společnost Daniela Peštová (53).

Je to víc než logické, neboť tato česká topmodelka se stala tváří jeho značky při otevření českého butiku v Pařížské ulici v roce 2010 a zúčastnila se i luxusního společenského večera u příležitosti prvního výročí české pobočky.

Šperky Roberto Coina s oblibou nosí takové krásky jako je Nicole Kidman, Gwyneth Paltrow, Madonna, Sharon Stone, nebo Christy Turlington. Poslední jmenovaná supermodelka s věhlasným umělcem spojuje i své charitativní aktivity. Tento šarmantní muž je nadšený filantrop a v Mexiku ho dokonce přezdívají Robin Hood. Není tedy žádným překvapením, že věnuje do charitativní tomboly luxusní náhrdelník s diamantem v hodnotě 120 tisíc korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám