Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Gabriela Dvořáková (35), nyní provdaná Švamberová, si stále naplno užívá své role maminky. Bývalá manželka Václava Noida Bárty je se svou druhou dcerkou na mateřské. A vedle prvorozené Terezky, kterou má se známým zpěvákem, se věnuje i synovi svého současného manžela. Sexy brunetka už ale pomalu chystá návrat do práce.

„Manžel má ve střídavé péči syna, takže někdy jsem i taková trojnásobná maminka. Vracím se od září do práce. Budu učit. Těším se na to. Každá říká ,doma děti a pak do práce zase k dětem?’, ale to je něco úplně jiného. A moc se na to těším,“ svěřila se Super.cz modelka, která se občas vrací ke své profesi před objektivem.

„Občas si odskočím něco nafotit. Práci v modelingu mám moc ráda. Ale věnuji se tomu výjimečně,“ svěřila se Gabriela, která spolupracuje s návrhářkou Martinou Pipkovou Loudovou. „Líbí se mi její oblečení, které si sama navrhuje a šije. I já budu mít takovou svoji malou kolekci,“ dodala modelka, která je po dvou dcerkách ve skvělé formě.

„Posiluji tělo, běhám, lyžuji a dělám vše, co se sportu týče. Hýbeme se pořád celá naše rodina. Už i ta malá. I náš křeček běhá pořád v tom kolotoči. Mám ráda jídlo, ráda vařím, ale snažím se jíst zdravě,“ dodala Gabriela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám