Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tomu se říká nápaditý narozeninový outfit. Hvězda Youtube a příležitostná modelka Nikita Dragun oslavila 26. narozeniny ve velkém stylu.

Fotografové zachytili Nikitu cestou do nočního klubu MainRo v Hollywoodu, kam šla se svým přítelem oslavit narozeniny. A že si toho na sebe moc nevzala. Pod zářivé šaty, pokud se tak pár proužků dá vůbec nazývat, se nevešlo ani spodní prádlo.

Nikita založila svůj Youtube kanál v roce 2013 a k dnešnímu dni na něm má přes 3,6 milionů sledujících. V roce 2015 světu sociálních sítí prozradila, že je transgender a proměnou prošla už jako náctiletá. O své proměně mluví otevřeně a bojuje i za to, aby modelky jako ona měly také šanci uspět v dlouhou dobu úzkoprsém světě modelingu.

Kráska s vietnamskými a mexickými kořeny také před třemi lety uvedla svou vlastní značku kosmetiky a aktuálně se objevuje v seriálu Hype House na Netflixu, který nahlíží do života největších hvězd sociálních sítí.

Reklama

Další články

Načítám