Hlavní obsah
Famous
Článek

Katherine Heigl a její manžel Josh Kelley nepatří ve své čtvrti k oblíbeným sousedům. Své okolí totiž rozčilují faktem, že jejich dům září jako vánoční strom minimálně do července. Vše začalo po Vánocích 2010, kdy seriálová hvězda neodstranila z domu sváteční osvětlení. Proti ní a jejímu choti dokonce sousedé z okolí jejich domu v Utahu sepsali petici.

„Rozvěsila jsem všude na Vánoce světýlka, to miluju, jsou žoviální a činí mě šťastnou, tak jsem je tam nechala celý rok. Je to v horách, tak komu to může vadit?“ zlobí se Heigl kvůli sousedskému nepochopení pro její slabost.

Katherine petice tak naštvala, že světýlka na domě nechala až do července minulého roku. „Žádali mě, abych je sundala už před rokem v lednu. Tak jsem je tam schválně nechala do července,“ přiznala hvězda seriálu Chirurgové.

Třiatřicetiletá blondýna přiznává, že má problémy se svým sarkastickým chováním a někdy si prostě nemůže pomoct. „Já jsem nikdy nebyla to americké zlatíčko. Někdy si lidé mysleli, že jsem. A pak jsem otevřela pusu a bylo jasné, že nejsem. Mám v sobě hodně z matčina kousavého, sarkastického, neuctivého přístupu. Ale já to taky miluju a vážím si toho,“ dodala Heigl.

Reklama

Další články

Načítám