Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pochází ze Slovenska, kde pendluje mezi rodnou Oravou a bratislavským bytem, velmi často jezdí za přáteli a partnerem do Česka a za prací cestuje po celém světě. Karolína Chomisteková zavazadla takřka nevybaluje.

„Teď už je to klidnější díky pandemii, ale dřív jsem měla takové stavy po probuzení, kdy jsem nevěděla, ve které zemi jsem. Doma na Oravě, v Bratislavě, někde v Paříži,“ smála se Karolína na představení nového zdravého nápoje.

Nejkrásnější Slovenka roku 2013 žije všude a nikde. „Mám byt v Bratislavě, v Praze a často jsem u přítele v jeho pražském bytě. Když tedy někdy něco hledám, tak nevím, na kterých místech jsem to nechala. Aspoň mám výmluvu na to, že si stále musím nakupovat nové věci,“ smála se kráska.

Chomisteková, přirovnávaná k brazilské topmodelce Adrianě Limě, je jako modelka velmi žádaná i v zahraničí. Stále více se uplatňuje také jako influencerka. Tyto profese se podle ní překrývají.

„V dnešním světě modelingu už klienti požadují, aby modelka měla dobrou prezentaci na sociálních sítích,“ říká kráska, která si ráda nechá pomoct a poradit.

„Mám mnoho lidí, kteří mi pomáhají. Můj bratr je fotograf, sestra je stylistka, spousta kamarádů mi něco vyfotí nebo edituje,“ říká Karolína Chomisteková. „Když se člověk dlouho pohybuje v jedné branži, tak už není schopný střízlivě posoudit, co je dobré a co není. Proto jsem ráda za rady ze svého okolí.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám