Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už rok je šťastně zamilovaná. Půvabná zpěvačka Nelly Řehořová, známá z divadelního jeviště i koncertních pódií, randí s jachtařem Matyášem. Mladému páru vychází vztah i na dálku. Zatímco zpěvačka pobývá v Česku, její milý studuje v Anglii.

Společně se pár objevil na konkurzu nového muzikálu z písní skupiny Olympic Okno mé lásky. „Matyáš momentálně dodělal zkoušky a přiletěl domů. Dorazil se mnou jako psychická podpora,“ řekla Super.cz mladá zpěvačka, která jen září.

„On studuje v Anglii námořní architekturu, a tak jednou za čtrnáct dní já letím do Anglie nebo on do Čech. Cestování i přes covid docela zvládáme. Voláme si každý den, nechci zažít ani jeden den, kdy bych neslyšela aspoň jeho hlas. Jsem moc ráda, že je teď v Čechách a mohl mi být oporou na konkurzu," sdělila nám Nelly, které zatím vztah i přes kilometry, které je dělí, vychází.

Když zrovna netráví čas se svým partnerem, věnuje se především zpěvu a své práci. Na svém kontě má několik muzikálových rolí a jednu možná před sebou. „Když vznikl Olympic, ještě jsem nebyla na světě, ale některé písničky znám. Nejraději mám Hvězdu na vrbě, kterou i zpívám v muzikálu Rebelové. Než jsem šla na konkurz, poslechla jsem si některé písně, abych měla trochu přehled,“ svěřila se v Divadle Broadway mladá zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám