Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a modelka Bára Mottlová (37) je ženou mnoha tváří. Tentokrát se sexy blondýnka postavila před pořádnou výzvu. A z jinak provokativní sexbomby se na jevišti stane prvorepubliková filmová hvězda.

Herečku Lídu Baarovou ztvární Bára Mottlová v novém divadelním představení Lída Baarová a ta druhá. „Představení je velmi intimní a citlivý obraz o měnícím se vztahu mezi sestrami Babkovými. Pro mě opravdu veliká výzva. Není to taková taškařice, jakou hraji běžně. Jde to hodně z nitra. Rychle se střídají obrazy a časové úseky,“ svěřila se herečka.

Zorku Janů, sestru Lídy Baarové, na jevišti ztvární herečka Lucie Linhartová. „Neskutečný život Lídy Baarové plný pádů a zvratů byl pro mě velká studýrka. Musela jsem se naučit přijít jí na chuť. Je to velmi vyčerpávající, ale krásná práce. Mám velikou radost, že jsem dostala příležitost ukázat, že snad i trochu umím něco dramatického zahrát a není to jen o tom pozlátku a líbivosti,“ dodala herečka, která se v novém představení objeví ve vodárenské věži Letná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám