Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lukáš Hejlík (44) se jako Jáchym Kalina vrací do Ordinace v růžové zahradě. Nepřijde sám, do Kamenice dorazí i se svou seriálovou manželkou, kterou si zahraje Patricie Pagáčová (35).

„Je o pět let a spoustu zkušeností z praxe v Anglii a Praze bohatší, má krásnou manželku Evu, ale zůstává promiskuitní. A pozor, možná víc než předtím!“ říká ke své roli Hejlík.

Nabízí se otázka, jak on sám vnímá partnerskou nevěru. S tou herec dle svých slov nemá žádnou zkušenost. „Já nikomu nevěrný nebyl,“ uvedl Hejlík, který žije ve spokojeném vztahu s manželkou Veronikou, s níž vychovává syna Vojtu. Z předchozího manželství má ještě starší dceru Kláru.

Vedle natáčení seriálu, na němž mu vyhovuje rychlost a důslednost, se Hejlík věnuje svým projektům LiStOVáNí a Gastromapa, která jej zpopularizovala jako foodblogera. Pro HBO Europe dokončil projekt Spolu & hladoví, jenž je gastronomickým průvodcem po regionálních městech.

Reklama

Další články

Načítám