Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Martina Pártlová (44) šla doslova s kůží na trh. I když nemá postavu modelky a po porodu se jí stále drží kila navíc, nebála se ukázat v plavkách. Zpěvačku na dovolené na exotických Seychelách vyfotil její partner Josef Vařeka, se kterým má dceru Stellu.

Martina k focení měla, jak je u ní zvykem, vtipnou historku. Nenechala si pro sebe, jak snímek vznikal. A že to nebyla jednoduchá cesta!

"Pepa: To bude hezká fotka na instáč!, Martina: Pepo, nefoť mě... , Pepa: Jé, jen zatáhni břicho. Martina: To nejde!!! Pepa: Dělej... Martina: Ty woe, říkám, že to nejde... Pepa: Ježiš, Martino, zatáhni... A tak Martina zatahovala a zatahovala, ale bohužel to nešlo...

"Co z toho plyne? Pepa zjistil, že Martině nejde zatáhnout břicho. Ale opálená jsem, to jo," dodala Pártlová, která si s partnerem udělala legraci i z akrobatických kousků moderátorty Evy Perkausové. Jejich gymnastickou sestavu z pláže napodobila s humorem sobě vlastním. A pro změnu nechala vyniknout svůj zadek.

Zpěvačka si s hudebníkem a dcerou na Seychelách užívala celý leden. Pohádková dovolená už jim ale končí a nyní se vrací zpátky do Česka, kde na ně čeká teplotní šok.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám