Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnes večer bude mít v televizi premiéru dlouho očekávaná komedie Stáří není pro sraby. Kromě toho, že se ve snímku objevuje celá řada známých českých herců, tak je film výjimečný v tom, že do něj režisér Tomáš Magnusek obsadil dvojnásobného mistra světa Formule 1 Emersona Fittipaldiho (75).

Legendární závodník si zahrál sám sebe, a i když stál před filmovou kamerou poprvé, nebyl nervózní. „Roli mi ušili na míru, hrát sám sebe bylo skvělé,“ usmíval se Fittipaldi, který se netají tím, že má moc rád Českou republiku.

Svou bezprostřednost Fittipaldi předvedl také během zdravice. „Zdravím všechny české fanoušky a kamarády,“ začal jezdec svou řeč a dále uvedl: „Většina z vás možná ví, že mám Českou republiku moc rád. Takže když mne režisér Tomáš Magnusek požádal, zda bych si zahrál v jeho filmu Stáří není pro sraby, nebylo co řešit. S radostí jsem přijal.“

Fittipaldi zapadl mezi české ostřílené herce, jako je Jiří Krampol (85), Jan Přeučil (87), Rudolf Hrušínský ml., či Luďek Sobota (80). „Já anglicky umím říct jen to, že mám hlad, takže jsem si s panem Fittipaldim moc nepopovídal,“ smál se režisér Magnusek a jedním dechem dodával, že se všechno zvládlo na jedničku a nebyl sebemenší problém: „Pro nás všechny bylo setkání s legendou úžasné.“

Pozitivní zážitky si odnášel i Jiří Krampol, který s Brazilcem v jedné scéně jede autem. „Když sekal zatáčky, měl jsem srdce až v krku,“ usmíval se herec.

Související témata:
Emerson Fittipaldi

Reklama

Další články

Načítám