Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Silný vítr a náhlé změny počasí zasáhly nejen Česko, ale i ostatní evropské státy, včetně Španělska, kde žije Tereza Kerndlová (37). Ta si na sociálních sítích posteskla, že se v posledních dnech nemůže koupat ani opalovat, ale jen za okny pozorovat, jak fučí a prší. Ovšem, jen co se trochu vyjasnilo, vyrazila zpěvačka na sluníčko.

Na svém profilu fanoušky opět potěšila snímkem, na kterém ukazuje své sexy křivky, tentokrát ve spodním prádle. Věřili byste, že pro svou postavu příliš nedělá? „U mě je to takové vlnobití. Jednou se o postavu starám hodně a jednou vůbec,“ svěřila Super.cz před pár týdny během své návštěvy Česka.

„Jsem taková línější a jsem ráda, že to celkem pořád všechno drží pohromadě i při tom, že necvičím jednou nebo třikrát týdně. Musím to zlepšit,“ práskla na sebe brunetka, která dle svých slov sází především na delší procházky a jídelníček, nepřejídá se.

Většinu snímků, které vznikají v okolí jejich vily ve španělské Esteponě, fotí její manžel René, který si na její popularitu, obdivné komentáře a internetové nápadníky zvykl. „Kdyby mu to vadilo, tak bych takové fotky nepřidávala a myslím si, že je to focené citlivě. Na plavkách není nic špatného,“ myslí si Kerndlová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám