Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Majitelka jednoho z nejkrásnějších hlasů v Česku Martina Balogová (45) se sice ještě před nedávnem dušovala, že vztah s jejím uvězněným druhem Pepou je pro ni posvátný a nikdy by ho nepodvedla, avšak opak je pravdou! Už tehdy pár kroků od ní stál její milenec. Super.cz se podařilo získat kompletní přepis její komunikace s mladým kolegou z Mezinárodní konzervatoře v Praze Tomášem Kačem, kde oba učí. „S tím, kdo vám to poslal, si to vyřídím,“ rozzlobila se Balogová.

„Nic přiznávat nebudu. Uděláte mi ale ze života peklo. Tohle Pepa nikdy nepochopí,“ řekla Super.cz šokovaná Martina. Původně sice tvrdila, že jde o podvod a že má na Facebooku mnoho falešných profilů, ale nakonec se několikrát podřekla. „Určitě vám to poslala ta holka, co s ním chodí a přitom má manžela. Neudělala jsem nic horšího než ona. Hlavně tam prosím nedávejte ty nejhorší věci, které jsme si psali,“ prosila.

Dvojice k sobě vzplanula na konci loňského roku. 20. listopadu se domlouvala na tom, že by Martina mohla přespat u nadějného klavíristy v Praze na koleji. Ten se ale bál, že by mohl začínající vztah zkazit a doléhat na Martinu, aby s ním měla sex. „Nebudem to dělat, neboj, nedám se ti. Nejsem lehká. Neuspěcháme to,“ uklidňovala mládence zpěvačka. Ta má sice se zavřeným přítelem malého syna, ale jak sama v korespondenci přiznala, vztah s Kačem byl silnější než ona.

S Pepou žije již osm let. Soužití dvou lidí je podle ní hezké. „Ale musejí si rozumět. Chápeš mě, nikdy jsem u něj nebyla na prvním místě. Už jsem jednou od něho utekla a žila jsem s klukem u Sámera. Moc špatných věcí mi udělal. Přestala jsem si ho vážit,“ psala své lásce Martina, která prý Pepu až na tuto výjimku nikdy nepodvedla.

Dvojice se na Facebooku zahrnuje něžnostmi. „Hajej, kuřátko moje. Miluju tvé rty, bozkám je,“ psala Martina mladému milenci. „Miluju tvůj pohled, tvoji sílu, kterou máš v očích. Miluju tvůj zadek,“ opětoval vyznání Balogové Tomáš. Po noci, kterou s ním Martina měla strávit, ale jeho city ochladly. „Můžu ti vůbec ještě napsat, že mi chybíš? Mám k tobě city. To mám brát jen tak? Nebo já nevím. Asi jsi ke mně nic necítil,“ zoufá si zpěvačka. „Nespala bys se mnou, kdybys mě necítila,“ reagoval chladně Kačo. „Já se s tebou milovala, víš? Mám přestat? Ukončil jsi to. Bolí mě všechno,“ vyčítá mladíkovi Balogová odmítnutí.

Druhý den už si zase posílají pusinky. Před pár dny je ale z jejich konverzace poznat, že city už definitivně vyhasly. „Ahoj, byl bych rád, kdyby náš vztah zůstal pracovní, tak, jako byl na začátku. A na to, co se mezi náma stalo, abychom zapomněli. Mrzí mě, co se stalo, byl to omyl. Chci, aby telefony fungovaly pouze v nutnosti pracovní a ne soukromé,“ žádá Kačo, zatímco Martina vztekle odpovídá, že ho nebude otravovat. „Urážíš mě, nebudu ti psát, mám svoji hrdost,“ napsala mu stroze Balogová. Kačo se vrátil ke své exmilence, Martina čeká, až se Pepa vrátí z lapáku. "Člověk toho napovídá, takže jsem o něm asi i něco řekla. Ale je to chlap mého života, otec mého dítěte a miluju ho," řekla nám Balogová v narážce na stížnosti, které na Pepu adresovala svému dnes již exmilenci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám