Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Playboy modelka Nathy Kihara (34), která se stala Miss Bum Bum pro rok 2021, se na sociálních sítích občas potýká se zvláštními reakcemi na svůj sexy zadeček. V minulosti už přiznala, že ji trollové šikanují, protože jí závidí, že je příliš sexy, teď přišla ale s něčím, co tu ještě nebylo.

Modelku oslovila žena, která po ní chtěla, aby jí darovala vajíčka. Prý by si přála, aby její dítě mělo jednou takový zadek jako Nathy.

„Viděla jsem na sociálních sítích snad už všechno, ale žádost o darování vajíček kvůli mému zadku mě fakt překvapila,“ nechala se slyšet modelka.

Doplnila, že daná dáma plánovala umělé oplodnění na jedné z brazilských klinik. „Zoufale toužila po něčem, co v tu chvíli ani nemělo význam. Řekla jsem jí, aby se hlavně starala o to, aby miminko bylo zdravé, netrpělo dědičnými chorobami a o jeho blaho," dodala dvojnásobná maminka.

Není to ale poprvé, co Kihara dostala nevšední nabídku. V minulosti jí například jeden muž nabídl přes půl milionu korun, když se bude moci dotknout jejích tetování.

Dotyčný byl stigmatofil - člověk, kterého vzrušují tetování a piercingy. Nathy má potetovaná celá záda, což ho zjevně přitahovalo. Modelku nabídka zaskočila, do té doby totiž ani netušila, že někdo může mít takový fetiš.

Reklama

Další články

Načítám