Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká topmodelka Karolína Kurková (27) se stala hlavní tváří právě probíhajícího Mercedes-Benz Fashion Weeku v Berlíně. Ale že by k prestižní události zvolila i radikální změnu účesu? Ve čtvrtek večer byla totiž spatřena, jak odchází z místní restaurace Borchardt kompletně v černém, a to včetně vlasů.

Kurková je všem dobře známá jako dlouhovlasá blondýnka, a tak v černých vlasech s ofinou střižených na mikádo by jí téměř nikdo nepoznal. Byl to záměr a pouze povedený maskovací manévr? Přestože se pravděpodobně jednalo opravdu jen o paruku, Karolína málem zmátla i samotné paparazzi. V nové image navíc hodně připomínala Umu Thurman ve filmu Pulp Fiction.

Berlínský Fashion Week již letos šokoval, a to přehlídkou německého designéra Kaviara Gaucheho, který na přehlídkové molo vyslal modelku v údajném svatebním modelu pro nevěsty. Ten se však skládal pouze z podprsenky, miniaturních kalhotek a průsvitného závoje.

Reklama

Další články

Načítám