Hlavní obsah
Článek

Ronaldova (39) partnerka Georgina Rodríguez (30) uvedla na Netflixu dokument Jmenuji se Georgina, v němž prozradila leccos ze svého soukromí. Popsala například, jak si zvykala na život v luxusu po boku jednoho z nejslavnějších fotbalistů světa nebo jak to vypadá, když s Cristianem a dětmi vyráží na dovolenou do zahraničí.

Před cestou jim agent musí zajistit v dané destinaci vilu se spoustou pokojů a privátním bazénem, přístupem do přístavu a malou loď. K domu také potřebují pozemek, kam by mohli vyrazit na nikým nerušené procházky s ratolestmi. Georgina také vyžaduje plně vybavenou posilovnu, ale pokud není k dispozici, nevadí, dopraví si vlastní stroje.

S Ronaldem cestují zásadně soukromými letadly. „Hodně nám usnadňují život. Pokud bych měla trávit s Cristianem dvě hodiny na letišti, zblázním se. To bych radši necestovala,“ čímž měla na mysli, že by fotbalistu okupovali fanoušci.

„Jsme jako každá jiná rodina,“ trvá ovšem na svém modelka. „Snídáme spolu, Cris jde trénovat, já zařídím, co potřebuji. Ať už jsou to věci okolo domu, dovolené, pracovních projektů nebo dětí,“ popsala, jak vypadá jejich běžný den.

Georgina čeká aktuálně s fotbalistou dvojčata, chlapce a holčičku. Kromě toho spolu mají dceru Alanu (4) a pomáhá mu i s výchovou dvojčat Evy a Matea (4) a Cristiana juniora (11), které mu porodily náhradní matky.

Reklama

Další články

Načítám